Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Politie grijpt hard in bij clash tussen 'Ajax- en Feyenoord-fans'

Politie grijpt hard in bij clash tussen 'Ajax- en Feyenoord-fans'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 april 2021 – De politie heeft zondagmiddag een massale vechtpartij tussen supporters voorkomen. De NOS meldt dat er 32 'fans' zijn opgepakt nabij een Ikea-vestiging in Delft, waarbij het zou gaan om clash tussen aanhangers van twee clubs. 'Het is nog onduidelijk of de confrontatie in Delft ging tussen aanhangers van Ajax en Vitesse', schrijft de NOS.

Volgens het regionale medium dagblad070 zou het gaan om een confrontatie tussen Ajax-fans en Feyenoord-aanhangers, die ongeveer honderd fans van de Amsterdammers zouden hebben verrast. De Ajacieden zouden de bus van Ajax hebben uitgezwaaid, die daar nabij vertrok. Vanuit het andere kamp zouden zo'n twee á driehonderd fans bij de Ikea zijn gekomen.

De NOS, die dus in het midden laat bij welke fans de aanhangers horen, weet dat het inmiddels weer rustig is in Delft. 'Toen de politie arriveerde, wisten de meeste voetbalsupporters tijdig weg te komen', schrijft de omroep over het ingrijpen van de Mobiele Eenheid. In totaal werden er dus 32 supporters aangehouden bij de ingreep in Delft. Voetbal International sprak over een combinatie van supporters. 'Supporters van Feyenoord en mogelijk ook ADO Den Haag gingen vervolgens de confrontatie aan, waarna er een chaotische situatie ontstond rond het hotel en de naastgelegen vestiging van Ikea.' 

Ajax speelt zondagavond in De Kuip tegen Vitesse voor de finale van de KNVB Beker. De Amsterdammers kunnen de nare nasmaak van het verloren Europa League-tweeluik wegspoelen tegen Vitesse. De Arnhemmers leven al tijden toe naar deze bekerfinale en hopen een uitstekend seizoen onder Thomas Letsch te belonen met het winnen van de KNVB beker. 

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd