Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Messi: "Speciaal om de prijs omhoog te houden als aanvoerder"

Messi: "Speciaal om de prijs omhoog te houden als aanvoerder"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 april 2021 – Voor Lionel Messi was het zaterdag een mooie avond in de Copa del Rey. De Argentijn scoorde twee keer in de finale en boekte met zijn ploeg een ruime 4-0 zege op Athletic de Bilbao. Messi heeft genoten van de avond en vond het mooi om de beker als aanvoerder omhoog te mogen houden.

"Het is heel speciaal voor mij om aanvoerder te zijn van deze club", zei Messi via de clubkanalen. "Deze prijs is me veel waard, omdat ik hem zelf omhoog mocht houden. Dat er geen fans bij zijn, maakt het natuurlijk wel minder. Dat is nou eenmaal de situatie, maar maakt het wel minder. Het winnen van de beker is altijd mooi en ik hoop dat onze fans er van kunne genieten."

?Messi zag dat de doelpunten van Barcelona in de tweede helft vielen. "We moesten geduldig zijn en onze ruimtes blijven creëren. Belangrijk was dat er veel beweging zat in onze ploeg en dat deed Bilbao de das om uiteindelijk." De sterspeler vindt dat Barcelona gedurende het seizoen een goede ontwikkeling heeft beleefd. Onder Ronald Koeman is het steeds beter gaan draaien, weet Messi.

"Het begin van het seizoen was lastig, we hebben veel punten laten liggen. We zijn sterker geworden en zitten nog altijd in de titelrace." Ook Koeman sprak zaterdag de woorden dat hij nog altijd vol voor de landstitel wil gaan. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd