Krul met Norwich na jaar afwezigheid terug in Premier League

Krul met Norwich na jaar afwezigheid terug in Premier League

17 april 2021 – Promotie is een zekerheid voor Norwich City. De club van Tim Krul kwam zaterdag zelf niet in actie, maar is door gunstige uitslagen op andere velden wel zeker van een terugkeer naar de Premier League. Omdat Swansea City en Brentford zaterdag niet wonnen, gaat Norwich sowieso bij de bovenste twee teams eindigen.

Norwich City staat momenteel bovenaan in het Championship. De club greep 90 punten in 41 duels en heeft een voorsprong van acht punten op Watford en een marge van veertien punten op Swansea City. Die ploeg bleef zaterdagmiddag steken op een 2-2 gelijkspel tegen Wycombe Wanderers. Ondertussen leed ook Brentford, dat vierde staat met twee punten minder dan Swansea, puntenverlies. Die club kwam niet verder dan een 0-0 remise tegen Millwall.

Zodoende is promotie een feit voor Norwich City. De club van keeper Tim Krul degradeerde vorig seizoen uit de Premier League, maar keert dus al razendsnel terug op het hoogste podium in Engeland. Bij Norwich zijn nog steeds de zelfde kopstukken werkzaam als vorig seizoen in de Premier League. Trainer Daniel Farke staat nog steeds aan het roer en bovendien is de selectie, met Teemu Pukki, Todd Cantwell, Krul en Emiliano Buendía als sterren, aardig intact gebleven.


Norwich City speelt zaterdag zelf ook nog een wedstrijd in de competitie. Het kruist om 21.00 uur de degens met Bournemouth. Die club bezet de vijfde positie.

gerelateerd