Duizenden Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

Duizenden Vitesse-fans zwaaien spelersbus uit

17 april 2021 – De bekerfinale leeft vanzelfsprekend enorm in Arnhem en omstreken. De spelersbus van Vitesse is zaterdag uitgezwaaid door fans van de club. Volgens De Gelderlander waren er zaterdagmiddag duizenden fans op de been in Arnhem.

De spelersbus van Vitesse zet zaterdagmiddag koers naar Rotterdam voor de wedstrijd van zondag tegen Ajax. Duizenden fans kwamen samen om de spelers succes te wensen en uit te zwaaien. 'De fans zingen, steken vuurwerk af en tonen spandoeken. De sfeer bij het stadion was uitgelaten. De fans hebben ook opgeroepen om langs de route die de bus rijdt de spelers uit te zwaaien', stelt het bovengenoemde dagblad.

Eerder deze week hadden de fans van Vitesse ook al een fraaie actie in petto. Op de de John Frostbrug lieten de fans donderdag met een 120-meter breed spandoek en veel fakkels zien dat de Arnhemmers klaar zijn voor de eindstrijd.

De bekerfinale begint zondag om 18.00 uur. Vitesse kan voor de tweede keer in vier jaar tijd een prijs winnen, aangezien de beker in 2017 ook al werd gewonnen. Dat was toen de eerste prijs in de clubhistorie.

gerelateerd