'PSV schrijft Ihattaren definitief af, Ajax wil toeslaan'

'PSV schrijft Ihattaren definitief af, Ajax wil toeslaan'

17 april 2021 – Het komt absoluut niet meer goed tussen Mohamed Ihattaren en zijn werkgever PSV. Dat weet Valentijn Driessen van De Telegraaf. De chef voetbal is er zeker van dat de club uit Eindhoven geen energie wil steken in de aanvallende middenvelder.

De negentienjarige middenvelder is zodoende hard op weg naar de uitgang. "Ik heb gehoord dat ze de handen van hem hebben afgetrokken. Dat het over is", zei Driessen vrijdag al bij Veronica Inside. "Vorig jaar was hij onder Mark van Bommel nog de grote revelatie, de man van dertig of veertig miljoen. Een jaar later met Roger Schmidt is het over", sprak hij.

Via de kanalen van De Telegraaf heeft Driessen nogmaals aangegeven dat Ihattaren geen toekomst meer heeft bij PSV, waar zijn contract nog wel doorloopt. "Een vertrek voor enkele miljoenen ligt dus voor de hand", zei Driessen. "En Ajax zal zeker willen toeslaan." Hij voegt verder nog toe dat PSV hem liever 'kwijt dan rijk is'. Ajax werd al vaker in verband gebracht met de aanvallende middenvelder.

De negentienjarige middenvelder kwam dit seizoen in 21 Eredivisie-wedstrijden in actie voor PSV. Hij maakte in totaal slechts 1069 minuten, waarin hij drie keer scoorde. Vorig seizoen bleef de teller ook steken op drie doelpunten.

gerelateerd