Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Doekhi gaat oom Bogarde geen appje sturen voor de bekerfinale

Doekhi gaat oom Bogarde geen appje sturen voor de bekerfinale

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 april 2021 – Winston Bogarde, die nu nog werkzaam is als assistent-coach bij Ajax, hoeft geen appje te verwachten van zijn oomzegger Danilho Doekhi over de bekerfinale. De Vitesse-verdediger neemt het zondagavond op tegen Ajax in de bekerfinale, met een overwinning kan hij de club van zijn oom veel pijn doen. Voorafgaand aan de finale sprak de verdediger over de wedstrijd, zijn verleden en zijn ambities.

Doekhi werd in zijn tijd bij Jong Ajax gecoacht door Winston Bogarde. De verdediger speelde in totaal één jaar onder Bogarde bij het tweede elftal van Ajax, maar heeft in die tijd veel geleerd van zijn oom. Of hij dat na de wedstrijd zal vertellen tegen zijn oom, moet nog blijken. "Als hij dat al wil horen na een nederlaag", vertelt hij lachend tijdens het interview met De Gelderlander.

Bogarde speelde gedurende zijn spelerscarrière bij verschillende Europese topclubs. Op zijn cv staan namen als AC Milan, Ajax, FC Barcelona en Chelsea. Van een speler met zoveel ervaring kon Doekhi veel leren. "Hij heeft me bij Jong Ajax veel tips gegeven. Ook op het mentale vlak heb ik veel van hem opgestoken. Sommige dingen weet je wel, maar dringen beter door als oud-topvoetballers dat vertellen."

Nu staat Doekhi al bijna drie jaar onder contract bij Vitesse, waar hij een belangrijke schakel is geworden in de achterhoede. De Rotterdammer stond dit seizoen 27 keer in de basis bij Vitesse in de Eredivisie. Zijn sterke prestaties van dit seizoen hebben ook interesse gewekt van Feyenoord. "Ik heb het gelezen. Het wordt een spannende zomer. Ik sta op een kruispunt en heb ambities", vertelt Doekhi. Toch gaat de focus niet naar een transfer. "Nu is de bekerfinale het enige wat telt. Ajax is favoriet, maar het is daar echt niet de hele week over de bekerfinale gegaan. En wij doen het dit seizoen heel goed tegen de topclubs. Die graven zich niet in tegen ons, zo krijgen we meer ruimte." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd