Gisteren gemist: Ajax uitgeschakeld, United door en Aubameyang

16 april 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 15 april.

Europa League-avontuur Ajax ten einde na ongelukkige remise

Het Europese avontuur van Ajax is ten einde. De Amsterdammers stonden donderdagavond na een klein uur weliswaar met 0-2 voor op bezoek bij AS Roma, maar op dat moment werd de goal van Dusan Tadic afgekeurd – in de minuut waarin hij vorige week de strafschop miste – en in het laatste half uur scoorden de Romeinen en trokken het tweeluik op z'n Italiaans via een goal van Edin Džeko over de streep (1-1).

Ten Hag woedend op arbiter: "Een reglementaire goal"

Ajax-trainer Erik ten Hag was boos na het gelijkspel in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma (1-1). De oefenmeester vindt dat de beste ploeg uitgeschakeld is over twee duels én is bovendien heel kritisch op arbiter Anthony Taylor. "Als hij het beoordeeld heeft, is dit gewoon een reglementaire goal.

Van de Beek met United simpel naar laatste vier EL

Manchester United heeft zich geschaard bij de laatste vier van de Europa League. De Engelse grootmacht won donderdagavond ook de tweede wedstrijd van het tweeluik tegen Granada. Een vroeg doelpunt van Edinson Cavani en een late eigen goal van Jesus Vallejo leverde The Red Devils een 2-0 zege op. Dat was na de 0-2 overwinning van vorige week ruim voldoende voor een plek in de halve finale.

Aubameyang met malaria in ziekenhuis opgenomen

Arsenal moet het donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen Slavia Praag stellen zonder Pierre-Emerick Aubameyang. De spits uit Gabon maakt via Instagram bekend dat hij de voorbije interlandperiode malaria heeft opgelopen. Aubameyang brengt deze week zelfs enkele dagen in het ziekenhuis door.

Opmerkelijke kritiek op Donk: "We zijn de seksfeestjes zat"

Galatasaray zit in een sportieve crisis. Reden voor voorzitter Mustafa Cengiz om eens hard uit te halen naar de spelersgroep. Met name Ryan Donk moet het ontgelden. De 35-jarige verdediger annex middenvelder wordt ervan beschuldigd seksfeestjes te organiseren. Die zouden een negatief hebben op de prestaties van Donk op het veld.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen