Domper Van de Beek: zelfs bankzitter bij Manchester United 'B'

15 april 2021, 20:19

Slecht nieuws voor Donny van de Beek (23): de middenvelder van Manchester United start ook donderdagavond in de return tegen Granada niet in de basiself van manager Ole Gunnar Solskjær. De wedstrijd is op het oog een formaliteit, aangezien in Spanje met 0-2 werd gewonnen door The Red Devils: toch is er geen negentig minuten speeltijd voor de oud-Ajacied.

Dat Van de Beek opnieuw niet begint, is een forse domper. Hij stond voor het laatst aan de aftrapt op (!) 23 maart, toen hij in de kwartfinale tegen Leicester City aan de aftrap verscheen. Sindsdien miste hij ook enkele duels van Manchester United vanwege en spierblessure, maar stond sinds zijn comeback niet eenmaal in de basis. Vorige week in Granada mocht hij nog vijf minuten invallen en ook ditmaal begint hij aan de kant. 

In de verdere opstelling van Solskjær is overigens wél te zien dat Manchester United al met anderhalf been in de halve finale staat. David de Gea staat onder de lat (net als vorige week overigens) en ook de zelden spelende Axel Tuanzebe en Alex Telles staan aan de aftrap. Voor Van de Beek kan dat dus niet worden gezegd.

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Tuanzebe, Telles; Fred, Matic, Pogba; Bruno Fernandes; Greenwood, Cavani. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen