Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bazoer vol vertrouwen: "Kunnen de finale winnen"

Bazoer vol vertrouwen: "Kunnen de finale winnen"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

15 april 2021 – Uiteraard leeft de bekerfinale tegen Ajax van zondag enorm bij Vitesse, dat zich aan het voorbereiden is op de kraker in Rotterdam. Riechedly Bazoer neemt het op tegen zijn oude club en verwacht dat zijn ploeg moet kunnen stunten tegen de koploper van de Eredivisie.

De 24-jarige Bazoer heeft al veel dingen meegemaakt in zijn loopbaan, maar won nog nooit een prijs. Hij hoopt dat daar zondag verandering in gaat komen. "Mijn jaar staat of valt niet met deze ene wedstrijd", zegt Bazoer tegen De Gelderlander. "Maar de finale is wel bijzonder. Ik heb bij tal van clubs gespeeld, inde top, maar ik heb nog geen prijs op zak. Het EK met Oranje Onder 17 jaar is nog uit het jeugdvoetbal."

De spelers van Vitesse kunnen nergens anders aan denken dan aan de kraker van zondag, vertelt Bazoer. "De finale leeft zo enorm. Bij ons als groep. Bij de supporters. Uiteindelijk willen wij Europa in. Dit is dan een enorme kans. En natuurlijk wil ik de beker héél graag winnen. Dat maakt mijn carrière mooier", beseft de speler. Dat het tegen zijn oude club is, maakt het voor de international nog wel iets specialer. "Maar laten we de zaak niet overdrijven. Er is geen sprake van revanchegevoelens. Ik wil altijd dolgraag winnen. Daar draait alles om."

Bazoer beseft wel dat Ajax bij het grote publiek als favoriet wordt gezien en heeft daar geen problemen mee. "Onderschat ons niet. Niemand had ons het hele seizoen bovenin de eredivisie verwacht. En dan nog in de bekerfinale. Maar we staan er wel. Wij kunnen de bekerfinale ook zeker winnen. Wij hebben bijzondere kwaliteit in de counter. Met onze snelheid voorop. En met Oussama Tannane als schaduwspits met creativiteit. Dit is een geweldig seizoen, dat nu nóg mooier kan worden." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd