Matthäus is er zeker van: Flick wordt bondscoach van Duitsland

14 april 2021, 12:58

Lothar Matthäus kwam dinsdagavond met nieuws op de proppen na de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Bayern München (0-1). De Duitse legende weet zeker dat Hansi Flick, momenteel nog trainer van Bayern, het stokje over gaat nemen van Joachim Löw als bondscoach van Duitsland.

Flick wordt al langer in verband gebracht met de nationale ploeg van Duitsland en volgens Matthäus zijn de geruchten niet uit de lucht gegrepen. "Ik ben ervan overtuigd dat Hansi volgend seizoen niet meer de trainer van Bayern is", zei Matthäus, die inmiddels als analist op de Duitse televisie werkt. "De DFB wil Hansi graag voor lange tijd als bondscoach en heeft hem inmiddels een aanbieding gedaan."

Volgens Matthäus, die liefst 150 interlands speelde voor Duitsland, heeft Bayern ook al een opvolger voor Flick in het hoofd. "Bayern heeft interesse getoond in Julian Nagelsmann van RB Leipzig. De laatste wedstrijd van dit Bundesliga-seizoen zal de laatste worden van Flick als trainer van Bayern", zei de Duitser stellig.

Flick heeft in Zuid-Duitsland nog een verbintenis tot 2023.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen