'Royal Antwerp droomt van terugkeer Louis van Gaal'

'Royal Antwerp droomt van terugkeer Louis van Gaal'

14 april 2021 – Royal Antwerp hoopt dat Louis van Gaal nog een hoofdstuk plakt aan zijn rijke carrière in de voetbalwereld. Het Nieuwsblad schrijft dat voorzitter Paul Gheysens droomt van de komst van de 69-jarige Van Gaal. Het voetbaldier moet in het Bosuilstadion de opvolger worden van Louis D'Onofrio.

De positie van D'Onofrio bij de huidige nummer twee van de Belgische competitie is wankel. Zijn rechterhand, Frédéric Leidgens, werd dinsdag aan de kant gezet. D'Onofrio beschikt over een contract dat de komende zomer afloopt en het lijkt erop dat zijn verbintenis niet zal worden verlengd.

Van Gaal zou in beeld zijn om het takenpakket van D'Onofrio over te nemen. Royal Antwerp is hem niet onbekend. Als speler was hij tussen 1973 en 1977 actief bij de Belgische club. Het is niet bekend of Van Gaal openstaat voor een terugkeer in Antwerpen. De voormalig trainer van Ajax, FC Barcelona, AZ, Bayern München en Manchester United is sinds 2016 niet meer werkzaam geweest bij een club. Een definitief afscheid van de voetbalwereld heeft hij in elk geval nog niet genomen.

gerelateerd