Barça baalt: Neymar kondigt nieuw PSG-contract aan

14 april 2021, 07:44

Neymar (29) heeft na de gewonnen kwartfinale in de Champions League aangekondigd dat hij ook volgend seizoen 'gewoon' nog bij Paris Saint-Germain speelt. De laatste tijd ging het ontzettend veel over de toekomst van de Braziliaan en diens ploeggenoot Kylian Mbappé. Eigenaar Nasser Al-Khelaifi verwacht ook dat de Franse superspits in zijn thuisland blijft.

"Het verlengen van mijn contract bij PSG is niet langer een item", bevestigde Neymar de aanstaande verlenging van zijn verbintenis in de Franse hoofdtad. "Ik voel me hier ontzettend op mijn gemak, ik ben thuis. Ik ben nu gelukkiger dan voorheen." Die woorden sprak hij niet alleen vanwege de gewonnen kwartfinale in de Champions League: in zijn nieuwe tot 2026 lopende verbintenis zou hij liefst 36,8 (!) miljoen euro per seizoen gaan verdienen, plus een meer dan riante Champions League-bonus.

Lees ook: 'Barça-selectie verkiest Neymar boven 'excentrieke' Memphis'

Mede daardoor kan Ronald Koeman de komst van Neymar zeer vermoedelijk vergeten. Aangezien de huidige overeenkomst in 2022 afloopt van de aanvaller, hoopte men in Catalonië op een ruildeal met Ousmane Dembélé: dit lijkt voorlopig van de baan en dat zou ook goed nieuws voor Memphis Depay (27) kunnen zijn. De spits van Olympique Lyon is na dit seizoen transfervrij en ook hij wordt gelinkt aan een gang naar Camp Nou. 

Toekomst Mbappé

Na de gewonnen kraker tegen Bayern München werd ook eigenaar Al-Khelaïfi gevraagd naar de status van beide topvoetballers. "We gaan ontzettend veel investeren in de club, Neymar en Mbappé hebben dan ook geen enkel excuus om te vertrekken bij PSG in de zomer", maakte hij de intenties van de topclub duidelijk. Voor de Qatarees is het dus niet alleen waarschijnlijk dat Neymar, maar ook Mbappé aan PSG verbonden blijft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen