Emmen twijfelt nog over toekomst sterkhouders Peña en Aurajo

13 april 2021, 21:34

Het is nog onduidelijk of Sergio Peña en Miguel Araujo ook komend seizoen bij FC Emmen spelen. Uiteraard hangt dat ook af van het niveau waarop de club uit Drenthe actief zal zijn. Volgens voorzitter Ronald Lubbers is het een vrij lastige kwestie wat er gaat gebeuren met de twee Peruvianen.

De contracten van beide spelers lopen in 2022 af. Bovendien hebben beide spelers een flink salaris bij Emmen. Wat dat betreft is het de vraag of Emmen de spelers in de zomer gaat verkopen, of hun contract gaat verlengen. Want anders lopen ze gratis de deur uit in 2022.

"Dat is de afweging die we moeten maken", zegt Lubbers tegen Voetbal International. "Het zijn voor ons heel belangrijke spelers. Aan de andere kant kun je ook op het punt komen dat het voor zowel ons als voor hen een moment is om een stap te maken." Volgens VI is er vanuit België, Spanje en Mexico belangstelling voor Peña. "Het is niet concreet in de zin van dat clubs zich al bij ons gemeld hebben, maar we zijn ervan op de hoogte dat er belangstelling bestaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen