Misverstand of niet: Zlatan krijgt schorsing aan de broek

13 april 2021, 14:56

Zlatan Ibrahimovic moet de volgende wedstrijd van AC Milan vanaf de tribune bekijken. De 39-jarige Zweed is voor één duel geschorst naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Parma (1-3 winst) van afgelopen weekend.

Ibrahimovic werd zaterdag door scheidsrechter Fabio Maresca van het veld gestuurd. De Zweedse ster uitte zijn onvrede over een tackle van Juraj Kucka en zou daarbij de arbiter hebben beledigd. Bij monde van trainer Stefano Pioli werd na afloop van de wedstrijd ontkend dat Ibrahimovic zich zou hebben misdragen.

Sky Sport Italia schreef dat alles mogelijk op een misverstand berustte. Maresca zou iets van 'Sei un bastardo' ('Je bent een klootzak') hebben verstaan, terwijl Ibrahimovic 'Mi sembra strano' ('Dat lijkt me vreemd') zou hebben gezegd. De Italiaanse tuchtcommissie gaat daar niet in mee en schorst Ibrahimovic voor één wedstrijd vanwege het uiten van respectloze kritiek op de scheidsrechter.

Ibrahimovic mist door de schorsing de thuiswedstrijd tegen Genoa van aankomende zondag. Drie dagen later kan hij tegen Sassuolo wel weer in actie komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen