Geblesseerde pechvogel Ramos test positief op coronavirus

Geblesseerde pechvogel Ramos test positief op coronavirus

13 april 2021 – Het zit dit seizoen bepaald niet mee voor Sergio Ramos. De centrumverdediger van Real Madrid kampte al met verschillende blessures en moest noodgedwongen belangrijke wedstrijden aan zich voorbij laten gaan. Nu heeft zijn werkgever bekendgemaakt dat de ervaren aanvoerder ook nog eens besmet is geraakt met het coronavirus.

Real meldde eerder vandaag dat de 35-jarige Ramos een positieve test heeft ingeleverd en dus voorlopig niet op de club aanwezig zal zijn. De Madrilenen spelen woensdagavond in de Champions League tegen Liverpool. Die wedstrijd zou Ramos sowieso missen vanwege een spierblessure. Dat is zeker niet zijn eerste afwezigheid van dit seizoen.

De Spanjaard miste eind vorig jaar al een paar wedstrijden vanwege een ingescheurde spiervezel en moest ook toekijken met een gescheurde meniscus. Na zijn rentree tegen Elche raakte hij bij de nationale ploeg echter meteen weer geblesseerd. Zodoende moest Ramos de belangrijke duels tegen Liverpool en FC Barcelona noodgedwongen vanaf de tribune bekijken.

Ramos lijkt bezig te zijn aan zijn laatste seizoen bij Real. Zijn contract loopt af en de kans is groot dat hij nog eens in een andere competitie aan de slag gaat. Dit seizoen hoopt hij dus nog belangrijk te kunnen zijn voor de grootmacht. Real is nog volop in de race voor de landstitel in Spanje en zit dus ook nog in de Champions League.

gerelateerd