Zaakwaarnemer Pratto kraakt beleid Feyenoord en Advocaat

Zaakwaarnemer Pratto kraakt beleid Feyenoord en Advocaat

13 april 2021 – Lucas Pratto komt als huurling niet aan spelen toe bij Feyenoord en dat zint zaakwaarnemer Gustavo Goñi allesbehalve. De Argentijnse belangenbehartiger laat in eigen land dan ook weten dat hij niet te spreken is over de Rotterdammers en trainer Dick Advocaat. Vooral de communicatie tussen beide partijen verloopt volgens Goñi stroef.

"De coach vertelde Pratto dat er veel vertrouwen in hem zou zijn", aldus Goñi in gesprek met het Argentijse medium TyC Sports. "Vervolgens veranderen ze een heleboel dingen en wordt er niks meer gezegd. Ik denk dat er niemand is die mij wil vertellen waarom Pratto niet speelt." De spits kwam dit seizoen pas tot vijf wedstrijden en wist niet te scoren.

Pratto moet in de Kuip genoegen nemen met een plekje op de bank, terwijl Bryan Linssen en Róbert Bozeník wel in actie komen. "Pratto heeft in Europa positieve dingen van het leven gevonden, maar hij is boos omdat hij niet speelt. Dat was uiteraard de reden dat hij wilde vertrekken bij River Plate", besluit de ontevreden zaakwaarnemer.

gerelateerd