Lang krijgt mentale begeleiding: "Heb ik nodig"

Lang krijgt mentale begeleiding: "Heb ik nodig"

13 april 2021 – Noa Lang krijgt regelmatig de nodige kritiek over zich heen en dat gaat de speler van Club Brugge zeker niet in de koude kleren zitten. De 21-jarige ex-Ajacied vertelt in gesprek van Robin van Persie dat hij er toch altijd het positieve uit wil halen. Ook herkent hij zich in de situatie van PSV'er Mohamed Ihattaren.

"Pas als mensen zich niet druk om je maken en niet over je praten, moet je je zorgen gaan maken", vertelt Lang in het programma Gilette Locker Room over de situatie in het huidige profvoetbal. Wat Ihattaren heeft, daar kan ik mij ook in vinden. Ik heb ook altijd dat streepje achter mijn naam en die vooroordelen van mensen." Lang laat ook weten dat hij veel baat heeft bij gesprekken met zijn psycholoog.

"Inmiddels heb ik er drie gehad, twee waren van de club", vervolgt de smaakmaker van Brugge. "Ik heb dat eerlijk gezegd best wel nodig. Ik moet bij iemand gewoon even alles eruit kunnen gooien en over bepaalde dingen kunnen praten. Ik praat niet vaak over mijn problemen en hecht er dus veel waarde aan. Als ik eerlijk ben, af en toe komen er zelfs tranen bij. Dat hoort erbij, we zijn mensen."

gerelateerd