Gisteren gemist: Marsman naar VS, Almere City morst punten

Gisteren gemist: Marsman naar VS, Almere City morst punten

13 april 2021 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 12 april.

'FC Groningen heeft doelman Leeuwenburgh bijna binnen'
FC Groningen heeft de opvolger van Sergio Padt bijna binnen. Volgens Veronica Inside gaat de huidige nummer zes van de Eredivisie zich versterken met Peter Leeuwenburgh. De 27-jarige doelman komt over van Cape Town City FC en wordt dinsdag medisch gekeurd door zijn nieuwe club.

De Jong en Sevilla knokken zich in spektakelstuk langs Celta
Celta de Vigo en Sevilla hebben een waar voetbalfeest gemaakt van hun onderlinge wedstrijd op de maandagavond. In een bloedstollend gevecht met liefst zeven doelpunten trokken de Andalusiërs aan het langste eind: 3-4. Luuk de Jong kreeg als invaller een halfuur speeltijd.

De Graafschap juicht na nieuw puntenverlies Almere City
Almere City heeft maandagavond duur puntenverlies geleden in de strijd om een promotieticket naar de Eredivisie. De late gelijkmaker tegen Telstar (1-1) was voor de ambitieuze club uit Flevoland slechts een pleister op de wonde. In Leeuwarden en Doetinchem zal het puntenverlies van Almere City met gejuich worden ontvangen.

'Overname ADO Den Haag door Cosinus Group afgeketst'
De overname van ADO Den Haag door Cosinus Group Capital Partners is afgeketst, zo berichten het Algemeen Dagblad en Voetbal International maandagavond. De Nederlands-Zwitserse investeringsmaatschappij bereikte enkele weken geleden een akkoord met United Vansen, maar is niet met het overeengekomen bedrag over de brug gekomen.

Marsman verruilt na dit seizoen Feyenoord voor Inter Miami
Nick Marsman is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Feyenoord. De Rotterdamse club maakt maandagavond via de officiële kanalen bekend dat de dertigjarige doelman na dit seizoen gebruikmaakt van zijn transfervrije status en naar het Amerikaanse Inter Miami verkast.

Barça meest waardevolle club, Ajax nieuw in de top twintig
FC Barcelona mag zich volgens het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes de meest waardevolle club ter wereld noemen. Ondanks de penibele situatie stoot Barça aartsrivaal Real Madrid van de troon. Ajax maakt na veertien jaar afwezigheid zijn comeback in de top twintig.