Marsman verruilt na dit seizoen Feyenoord voor Inter Miami

Marsman verruilt na dit seizoen Feyenoord voor Inter Miami

12 april 2021 – Nick Marsman is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Feyenoord. De Rotterdamse club maakt maandagavond via de officiële kanalen bekend dat de dertigjarige doelman na dit seizoen gebruikmaakt van zijn transfervrije status en naar het Amerikaanse Inter Miami verkast.

Marsman is bezig aan zijn tweede seizoen in dienst van Feyenoord. In 2019 kwam de doelman over van FC Utrecht. Marsman werd gehaald als tweede doelman, maar stond dit seizoen door de vele blessures van Justin Bijlow liefst 24 keer onder de lat. In ruim een derde van alle wedstrijden die hij keepte, hield hij zijn doel schoon.

"Bij Feyenoord heb ik de kans gekregen mij elke dag te meten met enkele van de beste keepers van Nederland. Dat ik ook nog een groot aantal wedstrijden zelf onder de lat heb mogen staan maakt mij heel trots", reageert Marsman, die een Amerikaans avontuur verkiest boven een langer verblijf bij Feyenoord.

In Miami wordt Marsman ploeggenoot van onder meer Gonzalo Higuaín, Blaise Matuidi en oud-Feyenoorder Kelvin Leerdam. "Een prachtige volgende stap in deze fase van mijn loopbaan. Maar eerst ga ik hier bij Feyenoord nog elke dag alles geven en wil ik met dit team het seizoen goed afsluiten."

gerelateerd