Pochettino kruipt in rol van underdog: "Bayern is de favoriet"

Pochettino kruipt in rol van underdog: "Bayern is de favoriet"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 april 2021 – Mauricio Pochettino ziet Paris Saint-Germain ondanks de goede uitgangspositie tegen Bayern München niet als favoriet om de halve finale van de Champions League te bereiken. De Parijzenaars verdedigen dinsdagavond in het eigen Parc des Princes een 2-3 voorsprong uit de heenwedstrijd.

"Bayern is de favoriet en dat vind ik niet erg", vertelde Pochettino maandag tijdens de persbijeenkomst richting de return in de kwartfinale van de Champions League. "De titelhouder is altijd de favoriet en wij zijn de uitdagers om de titel te winnen. Het zou voor PSG heel belangrijk zijn om in de halve finale te staan."

PSG boekte vorige week een knappe overwinning in München, maar kreeg wel heel veel kansen tegen. "Bayern heeft het beste team ter wereld. We moeten respect tonen, maar ook vertrouwen hebben in onze kwaliteiten. Bayern zal het ons heel moeilijk maken. Het is aan ons om de bal vast te houden en op die manier de tegenstander pijn doen."

Twijfelgevallen
Pochettino weet nog niet helemaal zeker of hij dinsdag een beroep kan doen op Marquinhos, Marco Verratti en Alessandro Florenzi. Marquinhos raakte vorige week geblesseerd, terwijl Verratti en Florenzi onlangs met een coronabesmetting kampten.

Reacties

gerelateerd