Pochettino kruipt in rol van underdog: "Bayern is de favoriet"

12 april 2021, 19:56

Mauricio Pochettino ziet Paris Saint-Germain ondanks de goede uitgangspositie tegen Bayern München niet als favoriet om de halve finale van de Champions League te bereiken. De Parijzenaars verdedigen dinsdagavond in het eigen Parc des Princes een 2-3 voorsprong uit de heenwedstrijd.

"Bayern is de favoriet en dat vind ik niet erg", vertelde Pochettino maandag tijdens de persbijeenkomst richting de return in de kwartfinale van de Champions League. "De titelhouder is altijd de favoriet en wij zijn de uitdagers om de titel te winnen. Het zou voor PSG heel belangrijk zijn om in de halve finale te staan."

PSG boekte vorige week een knappe overwinning in München, maar kreeg wel heel veel kansen tegen. "Bayern heeft het beste team ter wereld. We moeten respect tonen, maar ook vertrouwen hebben in onze kwaliteiten. Bayern zal het ons heel moeilijk maken. Het is aan ons om de bal vast te houden en op die manier de tegenstander pijn doen."

Twijfelgevallen

Pochettino weet nog niet helemaal zeker of hij dinsdag een beroep kan doen op Marquinhos, Marco Verratti en Alessandro Florenzi. Marquinhos raakte vorige week geblesseerd, terwijl Verratti en Florenzi onlangs met een coronabesmetting kampten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen