Álvarez bood Daneels excuses aan voor slaande beweging

Álvarez bood Daneels excuses aan voor slaande beweging

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 april 2021 – Edson Álvarez heeft zondag in de rust van de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax (0-1) zijn excuses aangeboden aan Lennerd Daneels. De Mexicaan maakte aan het einde van de eerste helft een slaande beweging in een duel met de Belgische middenvelder en had het geluk dat scheidsrechter Bas Nijhuis slechts een gele kaart trok.

In de VI-talkshow van presentator Kees Jansma vertelt RKC-doelman Kostas Lamprou dat hij de tik van Álvarez niet alleen heeft gezien, maar ook gehoord. "Als je de herhaling ook ziet: hij sloeg 'm gewoon letterlijk met zijn linkerarm. Normaal zou je rood kunnen geven, al was het wel lichtjes", vertelt hij.

Álvarez leek zich bewust van zijn fout, denkt Lamprou. "Ik moet zeggen: hij heeft z'n excuses aangeboden, direct voor de tweede helft. Dat was op het veld, ik zag hem naar Daneels lopen en hij bood zijn excuses aan. Ik denk dat hij zelf ook wel wist dat hij iets fout gaan gedaan."

Reacties

gerelateerd