Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Pechvogel Gutiérrez dit seizoen niet meer in actie voor

Pechvogel Gutiérrez dit seizoen niet meer in actie voor

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 april 2021 – Het seizoen zit erop voor Érick Gutiérrez. PSV maakt maandagmiddag bekend dat de 25-jarige Mexicaanse middenvelder tijdens een training geblesseerd is geraakt en in zijn thuisland zal revalideren van zijn kwetsuur.

De blessure past in het seizoen van Gutiérrez. De middenvelder kent een ongelukkig jaar met veel blessureleed en weinig speeltijd. Na een sterke voorbereiding raakte Guti geblesseerd aan zijn enkel, waardoor hij in de eerste seizoenshelft niet in actie kwam. Na de winterstop kwam de Mexicaan tien keer in actie, waarvan negen maal als invaller.

PSV maakt niet bekend waaraan Gutiérrez op een training geblesseerd is geraakt. De laatste vijf wedstrijden en eventuele play-offs gaan in elk geval voorbij aan de neus van de twintigvoudig Mexicaans international. Gutiérrez beschikt bij de Eindhovense club over een contract dat nog doorloopt tot de zomer van 2023.

Volgens het Eindhovens Dagblad richt Gutiérrez zich op de Gold Cup, die juli tot begin augustus plaatsvindt. Dan hoopt de Mexicaan zijn ritme terug te vinden. Het zou zomaar kunnen dat de middenvelder zijn laatste minuten voor PSV al heeft gespeeld. Bovengenoemde krant schrijft dat het voorstelbaar is dat de club hem deze zomer verhuurt of verkoopt. Bij interesse zal PSV willen meedenken.


Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd