'Ronaldo was na zege op Genoa frustraties niet de baas'

'Ronaldo was na zege op Genoa frustraties niet de baas'

12 april 2021 – Cristiano Ronaldo stapte zondag ondanks een 3-1 zege van Juventus op Genoa niet tevreden van het veld. De 36-jarige Portugese aanvaller stormde na het laatste fluitsignaal richting de kleedkamer en gooide onderweg zijn wedstrijdshirt weg. Volgens La Gazzetta dello Sport was Ronaldo eenmaal terug in de kleedkamer nog altijd niet gekalmeerd.

Ronaldo zou volgens de Italiaanse krant in de kleedkamer tegen de muur hebben gebonkt. Daarna dook hij meteen onder de douche om vervolgens in stilte de kleedkamer te verlaten. Ronaldo was naar verluidt woedend omdat hij tegen Genoa niet tot scoren kwam. Het stak hem vooral dat hij niet goed bediend werd. Met name over de passing van Giorgio Chiellini en Federico Chiesa was Ronaldo naar verluidt ontevreden.

Andrea Pirlo tilt niet te zwaar aan de woede-uitbarsting van Ronaldo. "Het is normaal dat hij wilde scoren. Cristiano is een kampioen die altijd zijn stempel wil drukken", zei de trainer tegen Sky Sport Italia over de Portugees die dit seizoen in 27 competitiewedstrijden 25 doelpunten maakte. Pirlo zal geen consequenties verbinden aan de reactie van Ronaldo na het laatste fluitsignaal. "Hij was boos en dat overkomt anderen ook weleens."

gerelateerd