Real Madrid ook in return tegen Liverpool zonder Hazard

12 april 2021, 15:56

Real Madrid moet het ook in de tweede ontmoeting met Liverpool in de kwartfinale van de Champions League stellen zonder Eden Hazard. In de 21-koppige selectie voor de return op Anfield ontbreekt de naam van de dertigjarige Belg. Zinédine Zidane neemt geen risico met de aanvaller die dit seizoen door blessureleed nog maar weinig in actie is gekomen.

Hazard speelde een maand geleden zijn laatste wedstrijd voor Real Madrid. Een heupblessure hield hem de voorbije tijd aan de kant. Een operatie leek noodzakelijk om zijn aanhoudende klachten te verhelpen, maar Hazard ging niet onder het mes. Na een rustperiode keerde de aanvaller twee weken geleden terug op het trainingsveld. Hazard traint alweer een tijdje met de groep, maar in Liverpool zal hij zijn rentree nog niet maken.

Real Madrid moet het woensdag ook stellen zonder Raphaël Varane, Sergio Ramos, Daniel Carvajal en Lucas Vázquez. In Liverpool verdedigt de club uit de Spaanse hoofdstad een 3-1 voorsprong uit de heenwedstrijd. Dankzij een dubbelslag van Vinicius Júnior en een doelpunt van Marco Asensio zetten de Madrilenen vorige week een belangrijke stap richting de halve finale van de Champions League.

Een aantal dagen na de zege op Liverpool boekte Real Madrid ook een belangrijke overwinning in de Spaanse competitie. Zaterdagavond werd het FC Barcelona van trainer Ronald Koeman met 2-1 verslagen, waardoor De Koninklijke op dit misschien wel de belangrijkste titelkandidaat is.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen