Huntelaar gelooft in wonder: "Volgende winnen we weer"

Huntelaar gelooft in wonder: "Volgende winnen we weer"

12 april 2021 – Het doek is nog altijd niet gevallen voor Schalke 04 in de Bundesliga. In de jacht op een van de meest heroïsche ontsnappingen ooit werd zondagavond afgerekend met FC Augsburg. De enorme achterstand lijkt nog altijd onoverbrugbaar, maar Klaas-Jan Huntelaar weigert de handdoek in de ring te gooien.

Na pas de tweede overwinning van het seizoen verscheen Huntelaar gemotiveerd voor de Duitse camera's. "Deze zege bezorgt ons een uitstekend gevoel. Vorige week zagen we al de voortekenen dat we een echte eenheid vormen. Vandaag zijn we dolblij met de punten. Vorige week verloor de hekkensluiter slechts met 2-1 van Bayer Leverkusen, na een treffer van Huntelaar.

Over degradatie wil de oud-spits van Ajax nog niet praten. "Het begint bij je manier van denken. Je moet er altijd in geloven en we bekijken het nu stap voor stap. We hebben nu gewonnen en de volgende wedstrijd zullen we ook weer winnen." Schalke gaat komend seizoen op bezoek bij middenmoter SC Freiburg. Verder treft Schalke nog Arminia Bielefeld, Hertha BSC, Hoffenheim, Eintracht Frankfurt en 1. FC Köln.

De achterstand van Schalke 04 op de veilige vijftiende plaats bedraagt liefst dertien punten. Schalke heeft nog zes duels om de wederopstanding te voltooien.

gerelateerd