Van Galen blij met Middlesbrough

4 oktober 2005, 13:33

Bij AZ is positief gereageerd op de loting voor de groepsfase van de UEFA Cup. Vooral naar de ontmoeting met het Britse Middlesbrough wordt al volop uitgekeken. "Ik had sowieso gehoopt op een Engelse tegenstander", zegt middenvelder Barry van Galen in een eerste reactie op de website van AZ.

"Middlesbrough is uiteraard de meest aansprekende naam in onze poule. Ik had gehoopt op een Engelse tegenstander en hoop ook dat we tegen hen uit spelen. De sfeer, de fans, ik heb dat altijd al een keer willen meemaken", zegt Van Galen. Ook verdediger Kew Jaliens verheugt zich op het treffen met Middlesbrough. "Het is uiteraard wel een hele goede ploeg, maar ik denk dat het Engelse voetbal ons wel ligt, het is in ieder geval niet zo verdedigend. Verder vind ik het leuk om tegen George Boateng te spelen, ik ken hem van vroeger uit Rotterdam en we zoeken elkaar af en toe op wanneer hij in Nederland is."

Van de overige ploegen in groep D weet Van Galen niet veel. "Grasshoppers doet het goed in Zwitserland, ik zag dat ze in de vorige ronde van de Finse kampioen MyPa hebben gewonnen. Van de tegenstander uit Bulgarije weet ik op dit moment nog weinig, maar we worden vast snel bijgepraat door de trainers. Dnjepr staat laag in de competitie van de Oekraïne, maar dat stond Krylia ook in Rusland, en die konden toch ook best voetballen, dacht ik zo..."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen