'Nieuwe info: Drommel wordt gekeurd, contract tot 2026'

'Nieuwe info: Drommel wordt gekeurd, contract tot 2026'

12 april 2021 – De transfer van Joël Drommel naar PSV kan vandaag zomaar eens in een stroomversnelling komen. Diverse media melden dat de sluitpost van FC Twente maandagmiddag medisch gekeurd wordt. Mochten er geen vreemde zaken aan het licht komen, tekent de sluitpost van FC Twente een contract tot 2026 in Eindhoven.

Zondagavond werd al bekend dat PSV en FC Twente na wekenlang gesteggel akkoord waren over de overstap van de keeper. De clubs belandden in een impasse wegens onenigheden rond de transfersom, die rond de 3,5 miljoen euro gaat bedragen. Met Drommel heeft PSV de eerste versterking voor komend seizoen binnen. Ook hoopt PSV een slag te slaan met de definitieve komst van Marco van Ginkel.

Drommel speelde tot dusver 131 duels in het shirt van FC Twente en heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling ondergaan. Vanwege zijn goede spel werd hij zelfs opgeroepen voor het Nederlands elftal, al ontbrak hij de vorige keer in de selectie van Frank de Boer. Als Drommel daadwerkelijk naar Eindhoven vertrekt, zal de huurperiode van Yvon Mvogo - die door PSV voor twee jaar wordt gehuurd van RB Leipzig - voortijdig beëindigd worden.

gerelateerd