Pirlo reageert op ongelukkige Ronaldo: "Hij is een kampioen"

Pirlo reageert op ongelukkige Ronaldo: "Hij is een kampioen"

11 april 2021 – Andrea Pirlo nam het na afloop van de wedstrijd tussen Juventus en Genoa op voor Cristiano Ronaldo. De Portugese superster speelde opnieuw een ongelukkige wedstrijd en had amper een aandeel in de 3-1 overwinning van de ploeg uit Turijn. De trainer blijft echter pal achter zijn sterkhouder staan, zo bleek na de wedstrijd.

Ronaldo speelde een zwakke wedstrijd en gooide volgens GOAL na de wedstrijd zijn shirt boos weg. Later bleek echter dat hij zijn shirt naar een aanwezige ballenjongen had gegooid. Pirlo ging na afloop wel in op de mindere vorm van de Portugees. "Het is normaal dat hij graag wil scoren, zeker als we een lastige wedstrijd spelen. Hij is een kampioen en wil altijd zijn stempel drukken", vertelde Pirlo volgens GOAL.

Juventus heeft met nog acht wedstrijden voor de boeg een achterstand van twaalf punten op koploper Internazionale. De landstitel lijkt er dus niet meer in te zitten. Pirlo legde over die kwestie de vinger op de zere plek. "Helaas hebben we vaker dit soort wedstrijden gespeeld tegen op papier mindere ploegen. In die duels hebben we gaandeweg veel punten verloren. Een gebrek aan concentratie is ons vaak duur komen te staan."

gerelateerd