Norwich City en Krul op rand Premier League, heldenrol Danjuma

10 april 2021, 18:08

Na een oppermachtig seizoen keert Norwich City komend seizoen hoogstwaarschijnlijk terug in de Premier League. De degradant van afgelopen seizoen won ook op bezoek bij Derby County (0-1) en kan de promotie komend weekend veiligstellen. Tim Krul hield zoals bijna gewoonlijk de nul bij The Canaries.

Negentig punten verzamelde Norwich dit seizoen al, nadat het afgelopen seizoen als hekkensluiter teruggestuurd werd naar de Championship. Norwich had slechts één seizoen nodig om het Premier League-schap weer terug te verdienen. Alleen een wonder kan namelijk promotie nog voorkomen: Norwich heeft een voorsprong van zeventien punten op nummer drie Brentford. Die club heeft nog zes wedstrijden voor de boeg. Alleen als Norwich alle komende duels verliest, grijpt het naast de Premier League.

Kieran Dowell schoot Norwich uiteindelijk naar de overwinning op Derby County. Norwich keert komend seizoen dus hoogstwaarschijnlijk terug op het hoogste niveau. Als de stand onderin niet meer veranderd, nemen zij de plek in van degradanten Fulham, West Bromwich Albion en Sheffield United.

Danjuma de grote man

Ook voor Arnaut Danjuma werd het een fantastische middag. De 24-jarige aanvaller tekende tegen Coventry City voor twee treffers. Al na 23 minuten opende de buitenspeler de score, waarmee hij het startsein gaf voor de 4-1 zege. Danjuma leverde ook nog eens een assist, waardoor hij dit seizoen op dertien goals en zes assists in de Premier League staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen