Feyenoorders Johnston en Kökcü gelinkt aan Engelse clubs

Feyenoorders Johnston en Kökcü gelinkt aan Engelse clubs

9 april 2021 – Feyenoord-verdediger George Johnston (22) zal komend seizoen vermoedelijk niet meer onder contract staan in De Kuip. De overbodige Engelsman wordt momenteel al verhuurd aan Wigan Athletic én beschikt over een aflopende verbintenis, waardoor een vertrek aannemelijk is. Ipswich Town en Portsmouth hebben interesse om hem in te lijven.

Dat schrijven Engelse media. De twee clubs kunnen hem transfervrij binnenhalen, omdat Feyenoord zijn afgelopende contract niet zal verlengen. In de zomer van 2019 kwam hij binnen na een tip van Dirk Kuyt, maar met vier officiële optredens was de komst van de Liverpool-jeugdspeler allesbehalve een succes. Bij Wigan Athletic is de verdediger overigens wel een vaste waarde: tot dusver speelde hij officiële vijftien wedstrijden, waarin hij eenmaal scoorde en een assist gaf.

Geruchten rondom Kökcü
Ook de naam van Orkun Kökcü viel vrijdag in de Engelse media, al kwam het gerucht rondom de negentienjarige middenvelder wel uit de koker van geruchtenmedium The Daily Mail. Nadat eerder Arsenal concreet werd gelinkt aan de international van Turkije zou ook Tottenham Hotspur volgens het medium serieuze belangstelling hebben in Kökcü. Aangezien diens contract tot en met 2025 doorloopt in De Kuip, zal er hoe dan ook een fors bedrag op tafel moeten komen voor het talent, dat dan in de komende zomer zou moeten vertrekken.

gerelateerd