Granada-streaker verstopte zich 14 uur onder doek in het stadion

Granada-streaker verstopte zich 14 uur onder doek in het stadion

9 april 2021 – De streaker bij het duel tussen Granada en Manchester United ging donderdagavond in de kwartfinale van de Europa League viral. Omdat er geen publiek bij het duel aanwezig mocht zijn, was het extra opvallend dat er wél een streaker het veld kon betreden. Achteraf blijkt de hoofdrolspeler liefst veertien uur (!) op zijn moment of fame te hebben gewacht.

Dat bleek uit de reconstructie die de hoofdrolspeler zelf gaf na zijn actie. Het blijkt te gaan om de 37-jarige Olmo Garcia, een beruchte nudist uit de regio van Granada. Hij was 's ochtends om zeven uur (!) al het stadion binnengeslopen en hield zich onder een doek liefst veertien uur gedeisd. In de zesde minuut van het wedstrijd kwam hij daar naakt onder vandaan om zich op het veld te laten zien.

Ondanks de veertien uur wachten duurde zijn aanwezigheid op het veld niet lang. Binnen een seconde of tien was de dader gepakt door de beveiliging en werd hij van het veld afgevoerd. Wel heeft hij zijn fame te pakken, want de actie van Garcia ging heel de wereld over. Welke straf hij tegemoet kan zien, is nog niet bekend.

Bekijk ook: streaker steelt de show bij start Granada tegen United

gerelateerd