Snoei slachtoffert Seuntjens: "We kiezen nu voor andere spelers"

Snoei slachtoffert Seuntjens: "We kiezen nu voor andere spelers"

9 april 2021 – Ralf Seuntjens lijkt voorlopig geen rekening te hoeven houden met een basisplaats bij De Graafschap. De ervaren spits zat eerder deze week tegen Jong FC Utrecht op de bank en zit daar waarschijnlijk zondagmiddag tegen Go Ahead Eagles opnieuw. Trainer Mike Snoei gaf tijdens de persconferentie tekst en uitleg bij die beslissing.

"Natuurlijk schrijf ik hem niet meteen af voor de rest van het seizoen", vertelde Snoei tegenover De Gelderlander over zijn topschutter. "Ik ga hem zeker gebruiken als wij hem nodig denken te hebben. Anders zat hij nu al niet meer bij de selectie. Ralf blijft een belangrijke schakel voor ons. Maar we kiezen nu even voor andere spelers. Ralf stelt zich professioneel op en heeft goed getraind deze week."

Met nog zes wedstrijden op het programma wordt de strijd om promotie steeds spannender. De Graafschap heeft momenteel de felbegeerde tweede plek in handen, maar Almere City, NAC Breda en tegenstander Go Ahead Eagles azen ook op directe promotie. "Wij moeten winnen en Go Ahead afschudden. Hopelijk laten de andere concurrenten ook punten liggen", opperde Snoei, die zondagmiddag om 12.15 uur tegen de concurrent speelt.

Seuntjens is bezig aan zijn laatste maanden bij De Graafschap. Komend seizoen is hij te bewonderen in het shirt van directe concurrent NAC Breda. De spits had de mogelijkheid om in Doetinchem te blijven, maar koos voor een avontuur in zijn geboortestad. Dat kwam hem op veel kritiek te staan van de supporters, die willen dat Snoei de aanvaller helemaal niet meer inzet. Voorlopig krijgen die fans hun zin.

gerelateerd