Zidane over Messi: "Hopelijk niet zijn laatste Clásico"

9 april 2021, 14:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Zinédine Zidane hoopt dat Lionel Messi ook de komende seizoenen nog te bewonderen is bij FC Barcelona. De Argentijnse superster weet nog altijd niet waar zijn toekomst ligt. Als het aan Zidane ligt dan blijft Messi waar hij is. Volgens de Franse oefenmeester zou dat geweldig nieuws zijn voor LaLiga.

"Hopelijk wordt het niet zijn laatste Clásico", vertelde Zidane vrijdagmiddag op de persconferentie voorafgaand aan El Clásico. "Hij zit goed bij Barcelona, laat hem daar maar blijven. Dat zou ook goed zijn voor LaLiga. Natuurlijk weten we wat hij morgenavond tegen ons kan brengen. Maar Barcelona heeft meer goede spelers. Het is niet alleen maar Messi."

Op het perspraatje ging het ook over de Kylian Mbappé, die heeft aangegeven aan transfer naar Real wel te zien zitten. Ik ken hem erg goed, maar hij is geen speler van mijn team. Natuurlijk is hij een geweldige voetballer en hij moet zelf beslissen wat hij in de toekomst gaat doen. Dat is nu niet belangrijk voor ons. Het gaat ons om de wedstrijd van morgen."

Real (3e) en Barcelona (2e) trappen zaterdag om 21.00 uur af en kunnen elkeer een flinke tik geven in de titelstrijd. Volgens Zidane is de kampioen zeker nog niet bekend na de topper. "Atlético Madrid staat op dit moment bovenvaan. Er zijn nog veel wedstrijden te spelen, ongeacht het resultaat van zaterdag. Er zijn nog genoeg punten te pakken."

Zidane mist belangrijke schakels

Real moet het in ieder geval stellen zonder de geblesseerde Eden Hazard, die vooralsnog een ongelukkig seizoen kent in Madrid. Hij is echter niet de enige basiskracht die niet van de partij is. Ook aanvoerder Sergio Ramos moet verstek laten gaan vanwege een blessure, terwijl zijn collega-verdediger Raphaël Varane afwezig is omdat hij positief is getest op het coronavirus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen