Tadic zelfkritisch: "Ik moet die penalty maken, simpel"

8 april 2021, 23:16

Dusan Tadic heeft het boetekleed aangetrokken na de nederlaag van Ajax tegen AS Roma (1-2). De aanvoerder miste een strafschop op 1-0 namens de Amsterdammers en kreeg daarvoor een hele hoge rekening gepresenteerd met zijn ploeg. "Dit doet pijn, ik moet de penalty maken", baalde de Serviër.

Dat deed hij tegenover RTL 7 na het verlies van Ajax. "Hij kent mijn strafschoppen, ik had niet verwacht dat hij bleef staan. Maar ik had moeten scoren, simpel", blikte Tadic [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/382822/video-tadic-verzuimt-ajax-vanaf-elf-meter-op-2-0-te-zetten/,_blank,terug op het fatale moment]. Meteen daarna werd het namelijk 1-1 en verloor Ajax uiteindelijk nog. "We hebben veel kansen gehad, maar moeten scoren. Dan wordt het makkelijker van. Als je teveel kansen mist, dan kun je tegen tegendoelpunten aanlopen."

Het deed Serviër pijn dat hij Ajax niet op 2-0 kon schieten. "Dit was een goede les, we moeten onze kansen afmaken. We moeten winnen Rome", wist de aanvoerder, die bij het openingsdoelpunt van Ajax nog zo belangrijk was. "Ik wist dat ik de bal moest afleggen. Davy en ik voelen elkaar goed aan, ja." Toch is het overall gevoel slecht. "Dit is pijnlijk, ook die goal uit de vrije trap. Maar dat is voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen