'Til in beeld als versterking voor middenveld Feyenoord'

'Til in beeld als versterking voor middenveld Feyenoord'

7 april 2021 – Guus Til is bij Feyenoord in beeld als versterking voor het nieuwe seizoen, zo weet het Algemeen Dagblad woensdagavond te melden. De 23-jarige middenvelder is volgens de krant in de beoogde speelwijze van trainer Arne Slot de ideale speler voor de positie achter de spits. Het is nog wel de vraag of Til haalbaar is.

Til maakte een kleine twee jaar geleden voor achttien miljoen euro de overstap van AZ naar Spartak Moskou. De verwachtingen die horen bij dat prijskaartje heeft de enkelvoudig Oranje-international niet waar kunnen maken. Na een moeizaam eerste seizoen in Rusland wordt Til in het huidige voetbaljaar verhuurd aan SC Freiburg.

In Duitse dienst komt hij nog minder aan spelen toe dan bij Spartak Moskou. De teller staat voor de aanvallende middenvelder op slechts vijf optreden in de Bundesliga. Vlak voor de interlandperiode verscheen Til voor het eerst aan de aftrap in Freiburg. Afgelopen weekend tegen Borussia Mönchengladbach (2-1) hield de voormalig aanvoerder van AZ echter de bank weer warm.

In principe wordt Til voor twee jaar verhuurd aan Freiburg. Maar omdat de middenvelder in Duitsland nauwelijks aan spelen toekomt, is er voor Feyenoord mogelijk een opening om hem over te nemen van Spartak Moskou.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021