Neymar moet op de blaren zitten na rode kaart in Franse topper

Neymar moet op de blaren zitten na rode kaart in Franse topper

7 april 2021 – Paris Saint-Germain moet het de komende twee wedstrijden in de Ligue 1 stellen zonder Neymar. De Braziliaanse ster is naar aanleiding van zijn rode kaart in de verloren topper tegen Lille (0-1) voor twee wedstrijden geschorst. Hierdoor mist hij de wedstrijden tegen Strasbourg en Saint-Étienne.

Neymar kreeg afgelopen zaterdag in de slotfase van de wedstrijd tegen Lille een tweede gele kaart na een opstootje met Thiago Djalo, die eveneens richting de kleedkamer gestuurd werd. De Franse bond heeft Neymar voor drie wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk) en Djalo twee wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk) geschorst.

Neymar wordt zwaarder gestraft omdat hij wel erg vaak rood krijgt. In de laatste veertien competitiewedstrijden werd de aanvaller drie keer van het veld gestuurd. Tegen Metz kan hij op 24 april zijn rentree maken. Daarna komt PSG nog vier keer in actie in de Ligue 1. Met nog zeven speelrondes te gaan bezetten de Parijzenaars de tweede plaats met drie punten achterstand op koploper Lille.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021