Straf Dybala, Arthur en McKennie slechts deels voorbij

Straf Dybala, Arthur en McKennie slechts deels voorbij

7 april 2021 – Paulo Dybala, Arthur Melo en Weston McKennie keren woensdagavond terug in de wedstrijdselectie van Juventus. Andrea Pirlo doet tegen Napoli weer een beroep op het drietal dat afgelopen weekend om disciplinaire redenen ontbrak tegen Torino. Hun straf is echter niet helemaal voorbij.

Dybala, Arthur en McKennie beginnen namelijk op de bank tegen Napoli. Zij werden vorige week gestraft voor hun aanwezigheid op een illegaal feestje tijdens de lockdown, dat georganiseerd werd door McKennie. Na een klacht van de buren kwam de politie poolshoogte nemen, waarna Dybala, Arthur en McKennie werden beboet.

Pirlo was niet te spreken over de misdragingen van zijn spelers en besloot het trio niet op te nemen in zijn selectie voor de derby tegen Torino. "We moeten het goede voorbeeld geven. Vooral op dit moment moeten we heel voorzichtig zijn met wat we doen, ook voor de situatie elders op de wereld", zei de trainer, die tegen Napoli wel een basisplaats heeft ingeruimd voor Matthijs de Ligt.

Juventus speelt tegen Napoli een belangrijke wedstrijd in de strijd om een Champions League-ticket. De clubs delen de vierde plaats met 56 punten uit 28 wedstrijden.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021