Huntelaar sluit langer verblijf bij Schalke 04 niet uit

7 april 2021, 15:44   Bijgewerkt: 7 april 2021, 15:52

Klaas-Jan Huntelaar (37) heeft een langer verblijf bij Schalke 04 nog niet helemaal uit zijn hoofd gezet. De routinier keerde in de winterstop voor in principe een half jaar terug, maar kon zijn stempel nog amper drukken. Toch is men in Gelsenkirchen zeer tevreden over The Hunter en wil hem vermoedelijk langer binden, wat hij niet helemaal uitsluit. 

Tegenover het Duitse medium Kicker ging hij in op de vragen die opkwamen, nadat de berichten naar buiten kwamen dat Schalke 04 hem mogelijk wil houden. "De woorden die ik bij Ajax heb gesproken (waarin hij min of meer zijn [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/376922/huntelaar-kondigt-einde-loopbaan-aan-ik-ga-stoppen/,_blank,afscheid aankondigde], red.), heb ik daar gezegd. Op dit moment ben ik alleen bezig met de huidige situatie. Je weet het nooit", liet hij de mogelijkheid op een langer verblijf bij Schalke 04 open.

De kans is groot dat Schalke 04 volgend seizoen uitkomt op het tweede niveau van Duitsland. De dolende club veroverde dit seizoen nog maar tien punten en zal dat aantal in de laatste zeven wedstrijd meer dan moeten verdubbelen om zich nog veilig te spelen. Degradeert Schalke, dan krijgt Huntelaar dus mogelijk een nieuw contract voorgeschoteld, waarna hij voor zichzelf de afweging zal moeten maken wat hij nog wil.

De vraag of hij fit kan blijven, zal meespelen bij Huntelaar, die met veel blessureleed kampte de laatste maanden. Afgelopen weekend speelde de aanvaller pas zijn derde wedstrijd sinds zijn terugkeer. Bij zijn eerste basisplaats was Huntelaar direct trefzeker, maar het doelpunt tegen Bayer Leverkusen (2-1 verlies) had weinig waarde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen