'AC Milan wil Amrabat, Fiorentina wijst eerste bod af'

'AC Milan wil Amrabat, Fiorentina wijst eerste bod af'

7 april 2021 – Sofyan Amrabat (24) mag zich opnieuw verheugen op interesse vanuit de Italiaanse top. Nadat de oud-Feyenoorder eerder al gelinkt werd aan Napoli vorig seizoen, is het ditmaal AC Milan dat concrete interesse zou hebben. Werkgever Fiorentina wil vooralsnog overigens niet meewerken aan een transfer en heeft een eerste bod afgewezen.

Dat schrijft La Gazzetta dello Sport althans. AC Milan zou zo'n twintig miljoen euro op tafel willen leggen voor de middenvelder, het bedrag waarvoor La Viola hem vorig jaar ophaalde bij Hellas Verona. Vooralsnog wil de Italiaanse club dan ook nog niet meewerken, aangezien het geboden bedrag relatief laag is. Vorig seizoen leek Napoli lang op vinkentouw te zitten, maar die overgang kwam destijds niet af. 

Amrabat speelde eerder bij FC Utrecht, waar hij een transfer verdiende naar Feyenoord. In Rotterdam-Zuid kon hij niet doorbreken, maar via Club Brugge gebeurde dat bij Hellas Verona alsnog. Die club nam hem over van de Belgische club, maar verkocht hem meteen weer aan Fiorentina. Ook in Florence is de international van Marokko een vaste waarde.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021