'FC Barcelona verlengt met Planes en blijft hopen op komst Cruijff'

'FC Barcelona verlengt met Planes en blijft hopen op komst Cruijff'

7 april 2021 – FC Barcelona gaat het contract van technisch secretaris Ramón Planes verlengen. De man die onder de verantwoordelijkheid valt van de nieuw aangestelde Mateu Alemany, die door Joan Laporta als sportief eindverantwoordelijke is aangesteld. De andere wens om Jordi Cruijff te benoemen, staat eveneens nog altijd.

Dat schrijft Marca althans. Planes werd weliswaar door Josep Bartomeu al naar Camp Nou gehaald als de opvolger van technisch directeur Eric Abidal, maar mag dus aanblijven. Dat doet hij als technisch secretaris, waarmee hij uiteindelijk onder de verantwoordelijkheid valt van Alemany. Planes haalde onder anderen Pedri en Ronald Araujo naar Catalonië, waardoor hij zich heeft bewezen.

Ook de komst van Cruijff staat nog altijd op de rol volgens de Madrileense krant. Hij moet nog altijd een van de andere technische mensen worden onder Alemany naast Planes, maar de komst is nog altijd niet rond. 'Laporta heeft nog altijd de wens om Cruijff te halen, maar een definitieve stap is nog niet gezet.'

Lees ook: "Jordi Cruijff is bij FC Barcelona de juiste man op de juiste plek"

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021