Götze kon in de zomer ook naar Bayer: "Goed contact met Bosz"

Götze kon in de zomer ook naar Bayer: "Goed contact met Bosz"

7 april 2021 – Peter Bosz heeft Mario Götze afgelopen zomer geprobeerd te overtuigen om naar Bayer Leverkusen te komen. De inmiddels ontslagen oefenmeester van die Werkself hoopte op de spelmaker, die zelf zegt een goede klik te hebben met Bosz. "We hebben zelfs regelmatig contact", vertelt Götze.

Dat doet de spelmaker van PSV in een interview met het Duitse BILD, dat eerder al berichtte over de interesse van Bosz en Leverkusen in Götze. Dat is niet verrassend, want de spelmaker heeft goed contact met de Nederlander. "De filosofie van Bosz en zijn spelopvattingen zijn erg goed. Ondanks dat misschien niet alle clubs in Duitsland zo zien", spreekt de middenvelder zich duidelijk uit. 

Toch verkoos hij een gang naar PSV boven Leverkusen, vooral vanwege de aanwezigheid van Roger Schmidt. "Hij is een toptrainer. Zowel voetbalprofessioneel als ook op het persoonlijke vlak", stelt de PSV'er. "Ik voel veel vertrouwen vanuit de coach en dat helpt me om zelf vertrouwen te hebben en te presteren. (…) Mede daarom kom ik in topvorm en voel ik me dit seizoen heel goed."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021