Zidane prijst winnend Real Madrid: "Ik ben erg trots op iedereen"

Zidane prijst winnend Real Madrid: "Ik ben erg trots op iedereen"

6 april 2021 – Natuurlijk was het zo dat Liverpool met de eigen fouten tegenstander Real Madrid in het zadel hielp, maar dat deed niets af aan het goede spel van de Spanjaarden. Zinedine Zidane was dan ook tevreden met de 3-1 overwinning in de kwartfinales.

"We hebben een geweldige wedstrijd gespeeld", zei de trainer volgens Marca. "Los van wat problemen in het begin van de tweede helft hebben we goed gespeeld. Ik ben erg trots op iedereen, maar we moeten beseffen dat er nog een terugwedstrijd is." Dat Liverpool bij het eerste wapenfeit kort na rust direct scoorde via Mohamed Salah, vond Zidane erg zuur.

"In de tweede helft schoten ze één keer en scoorden ze meteen. Dat is voetbal, maar ik blijf er bij dat wij had geweldig hebben gedaan." Zidane kon niet beschikken over Sergio Ramos en Raphaël Varane en was daarnaast blij dat er met Vinicius Junior (2) een andere doelpuntenmaker opstond. "Hij speelde goed en gaf het team energie. Het is goed dat er na Karim Benzema en Marco Asensio ook een andere doelpuntenmaker opstaat."

Er is voor Real weinig tijd om te genieten van de overwinning, omdat komend weekend de kraker tegen FC Barcelona wacht in La Liga. "Vandaag moeten we genieten van deze zege, morgen kijken we verder. We weten dat de wedstrijd van zaterdag eraan komt en zullen goed moeten herstellen."

Lees ook: Real wint titanenstrijd van Liverpool en flirt met halve finale

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 17 april 2021

  2. vrijdag 16 april 2021