Tannane heeft begrip voor Ihattaren: "Veel dingen meegemaakt"

Tannane heeft begrip voor Ihattaren: "Veel dingen meegemaakt"

6 april 2021 – Oussama Tannane heeft meegekregen dat Mohamed Ihattaren zijn frustraties niet kon onderdrukken na zijn schitterende goal tegen Heracles Almelo (2-0). De aanvallende middenvelder van Vitesse heeft begrip voor de opmerkingen van Ihattaren.

"Niemand krijgt mij kapot, niemand!", schreeuwde PSV-middenvelder Ihattaren. Die actie zorgde voor veel ophef. "Ik snap het wel, en ik snap het ook weer niet. Je hebt een geweldige goal gemaakt, nu gaat iedereen weer goed over je praten. Dan hoef je niet dat soort dingen te zeggen in de camera. Dan denk ik, waarom doe je dat", zegt hij tegen ESPN. "Hij heeft heel veel dingen meegemaakt. Hij wil zijn emotie eruit hebben. Soms kan je je emotie niet in bedwang houden."

Tannane zegt dat hij weet hoe het is om vaak aangepakt te worden in de media. "Koopmeiners krijgt rood. Daar wordt niets over gezegd. Als bepaalde jongens rood pakken die er niet altijd goed voor staan, dan wordt het heel groot gemaakt. Dan denk ik: 'Waarom praat je rustig over hem, en is het bij die andere jongens heel dom?' Ik wil niet slecht praten over Koopmeiners, maar je ziet wel het verschil."

gerelateerd