Messi denkt dat arbiter Latre het op hem had gemunt

6 april 2021, 07:21

Lionel Messi stapte maandagavond opgelucht van het veld in Barcelona. Niet alleen omdat er door een laat doelpunt van Ousmane Dembélé met 1-0 gewonnen was van Real Valladolid, maar ook omdat hij de wedstrijd was doorgekomen zonder gele kaart. Bij het verlaten van het veld maakte de Argentijnse ster duidelijk dat hij het gevoel had dat de scheidsrechter het op hem had gemunt.

Messi was er alles aan gelegen om geen gele kaart te pakken tegen Real Valladolid. De Argentijn stond namelijk op scherp en zou bij een schorsing komend weekend de kraker tegen Real Madrid missen. Hetzelfde gold voor Frenkie de Jong. Toen Messi richting de kleedkamer liep, deed hij zijn beklag over scheidsrechter Jaime Latre. "Hij wilde mij een kaart geven, ongelooflijk", zei hij tegen staflid Carles Naval.

Barça naderde Atlético Madrid maandag tot één punt. De Catalanen hebben de titel in eigen handen, daar zij in mei nog tegen de koploper speler. Zaterdag wacht een wedstrijd tegen de andere Madrileense club, met Messi.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen