V/d Brom: "Ik heb altijd het vertrouwen in mijn ploeg behouden"

V/d Brom: "Ik heb altijd het vertrouwen in mijn ploeg behouden"

5 april 2021 – Het KRC Genk van trainer John van den Brom zette maandag een belangrijke stap richting de play-offs voor de landstitel door directe concurrent OH Leuven met 2-3 te verslaan. Niet alleen de zege stemde de Nederlandse oefenmeester tevreden, maar ook de manier waarop de punten werd binnengehaald.

"Als je in een uitwedstrijd bij OH Leuven zo dominant kan voetballen, mag ik trots zijn op de jongens. We toonden dominantie aan de bal en hebben mooie doelpunten gescoord. In de tweede helft hadden we het iets lastiger, zeker na de gelijkmaker, maar de reactie na die opdoffer was geweldig", wordt Van den Brom geciteerd door Het Laatste Nieuws.

De kans is groot dat Genk zich gaat plaatsen voor de play-offs om het kampioenschap. Daarvoor moet de ploeg van Van den Brom bij de eerste vier eindigen. De voorsprong op de vijfde plaats bedraagt met nog twee wedstrijden te gaan vier punten. Genk staat bovendien in de finale van het Belgische bekertoernooi.

"We zijn altijd blijven doorgaan, steeds op onze manier, ook tijdens die 'crisis'. Ik heb altijd het vertrouwen in mijn ploeg behouden. Het is geweldig dat we nu onszelf daarvoor kunnen belonen", besluit de uitgelaten trainer.

gerelateerd