NEC blijft op Tweede Paasdag steken op een remise tegen Telstar

5 april 2021, 14:31

NEC Nijmegen is er maandag niet in geslaagd om Telstar opzij te zetten in de Eerste Divisie. De ploeg van Rogier Meijer kwam nog wel op voorsprong, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel in Nijmegen.

Bij de 1-0 van NEC kwam wel wat geluk kijken. Lesley Bakker werkte vijf minuten voor tijd een bal in eigen doel namens Telstar. Dat was erg ongelukkig voor hem, aangezien hij zijn basisdebuut maakte voor Telstar. De 34-jarige Glynor Plet, dit seizoen goed op dreef, bepaalde in de tweede helft de eindstand met een rake kopstoot op 1-1.

NEC staat zesde en heeft drie punten minder dan Go Ahead Eagles. De kans is groot dat de Nijmegenaren deel gaan nemen aan de play-offs. Voor Telstar lijkt die kans gezien de huidige twaalfde plaats nu wel verkeken.