Onrust bij Chelsea: Tuchel stuurt Rüdiger van de training

5 april 2021, 13:42

Het is allerminst rustig bij Chelsea, dat zich aan het voorbereiden is op de Champions League-wedstrijd tegen FC Porto. De Londenaren verloren zaterdag met 2-5 van laagvlieger West Bromwich Albion en die zeperd is de sfeer op het trainingsveld niet ten goede gekomen.

Zondag ging het, daags na het verlies, namelijk mis op het trainingsveld. Verdediger Antonio Rüdiger kreeg het namelijk aan de stok met ploeggenoot Kepa Arrizabalaga. Volgens Engelse media had de Duitse verdediger een harde tackle in huis, die hem kritiek opleverde van Kepa. Vervolgens kregen beide bankzitters het met elkaar aan de stok. De gemoederen liepen zo hoog op, dat trainer Thomas Tuchel besloot zijn landgenoot weg te sturen. Naar verluidt heeft Rüdiger later aan zowel Tuchel als Kepa zijn excuses aangeboden.

Zaterdag vond er ook al een incident plaats bij Chelsea, toen Reece James en Cesar Azpilicueta in de kleedkamer mot met elkaar kregen na de wedstrijd tegen West Brom. Met het oog op de Champions League-wedstrijd van Porto verloopt de voorbereiding zodoende onrustig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen