Cambuur denkt aan Ghoochannejhad en wil Mühren houden

Cambuur denkt aan Ghoochannejhad en wil Mühren houden

5 april 2021 – Bij SC Cambuur is men achter de schermen al enigszins bezig met de Eredivisie. De club staat bovenaan in de Eerste Divisie en nadert promotie naar het hoogste niveau, waardoor Foeke Booy als technisch manager alvast aan het vooruit kijken is. Hij denkt aan Reza Ghoochannejhad als versterking.

De ervaren spits beschikt over een aflopend contract bij PEC Zwolle, waar zijn contract vorige week formeel werd opgezegd. De Iraniër speelde eerder ook al voor Cambuur. "Reza is natuurlijk een hartstikke goede spits", zegt Booy tegen de Leeuwarder Courant. "Hij is inmiddels op leeftijd, maar heeft nog wel een neusje voor de goal." In het seizoen 2011/2011 kwam hij ook al uit voor Cambuur. "Volgens mij heeft hij nog een appartementje in Leeuwarden."

Op dit moment heeft Cambuur met Robert Mühren al een echte doelpuntenmaker onder contract staat. De topscorer van de Eerste Divisie heeft er dit seizoen al 28 in liggen. Mühren wordt dit seizoen gehuurd van Zulte Waregem en heeft bij die club een aflopend contract. "Robert is een geweldige speler", aldus Booy. "Een leiderstype ook. We hebben afgesproken om na het seizoen met elkaar te gaan zitten. Wij willen uiteraard met hem door."

gerelateerd