Araujo steunt Koeman: "Ik hoop dat de trainer bij ons blijft"

Araujo steunt Koeman: "Ik hoop dat de trainer bij ons blijft"

5 april 2021 – Ronald Koeman heeft het inmiddels behoorlijk goed voor elkaar bij FC Barcelona. De trainer kan maandag bij winst op Real Valladolid op een punt komen van koploper Atlético Madrid, dat zondag verloor van Sevilla. Verdediger Ronald Aurajo is blij met de prestaties van de trainer.

De Uruguayaan is dit seizoen een belangrijke schakel achterin bij Barcelona en kreeg de kans van Koeman. "Het doel van het seizoen is om de beker te winnen", zegt Aurajo tegen El Pais. Los van de bekerfinale speelt Barcelona nog tien competitieduels. "We hebben nog steeds twee toernooien waarin we strijden en we willen het seizoen goed eindigen."

Barcelona had het lange tijd lastig in La Liga, maar maakt inmiddels nog alle kans op het winnen van de competitie. Volgens de 22-jarige verdediger is dat succes toe te schrijven aan Koeman. "Ik hoop dat de trainer bij de club blijft. Omdat hij ons al jonge spelers veel vertrouw geeft. Hij geeft de hele ploeg overigens veel. Met hem zijn we nu op het goede spoor. Hij past heel goed bij dit team."

Barcelona won de laatste vijf competitieduels allemaal en speelt maandag om 21.00 uur tegen Valladolid.

gerelateerd