Lukkien haalt Rutte aan: "Geen actieve herinnering meer aan"

4 april 2021, 21:32

Dick Lukkien heeft zondagavond Mark Rutte op ludieke wijze aangehaald. De oefenmeester zou zo'n zes weken geleden hebben gezegd dat directe handhaving onmogelijk was voor zijn elftal, maar zes duels zonder nederlaag verder is er opeens heel veel perspectief. En dus kwam hij met een fijne vergelijking. "Bij dezen: ik heb geen actieve herinnering meer aan die uitspraak", zei hij met een knipoog.

Dat deed de oefenmeester van FC Emmen tegenover Voetbal International na de overwinning op RKC Waalwijk (3-1). Lukkien genoot volop van de zege. "Vandaag móésten we, en als je dan vervolgens zo goed presteert, verdienen de spelers daar een dik compliment voor. We hebben de stijgende lijn van voor de interlandbreak vastgehouden en doorgezet", glimlachte de coach. "De voorgaande weken hebben we al vaker goed gespeeld, maar goals geven je extra benzine waarvan je nóg beter gaat spelen. Dat zag je vandaag."

En dus is handhaving opeens weer in zicht voor FC Emmen en zelfs directe handhaving is niet helemaal meer uit te sluiten. "Zes weken geleden had niemand dit meer gedacht. Deze zege en vooral de manier waarop geeft heel veel vertrouwen. Tegelijkertijd past ons enige bescheidenheid, want we staan nog wel gewoon die vier punten achter", aldus de realistische Lukkien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen